Каховські оперативники затримали підозрюваного у крадіжці грошей з благодійної скриньки

5 лет назад 0

В смт Любимівка Каховського району в магазині сталася крадіжка грошей з благодійної скриньки. Зловмисник забрав приблизно 300 гривень. Жителі селища жертвували ці кошти на лікування хворої дитини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники Каховського відділу поліції упродовж доби встановили особу злодія та вилучили у нього викрадені гроші. Затримали чоловіка на березі річки у хащах, де він переховувався.

Затриманим виявився 28-річний місцевий житель, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Також стало відомо, що цей чоловік кілька днів дому пограбував дівчину-офіціантку, яка вночі поверталася з роботи. Раніше судимий відібрав у неї мобільний телефон.

Як повідомив заступник начальника Каховського ВП Євген Проценко, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Чоловіку може загрожувати до 6 років позбавлення волі.