Крадій побутової техніки проведе за гратами 3 роки

4 года назад 0

Злочин стався в грудні минулого року в одному з селищ Білозерського району. Вночі невідомий зловмисник викрав з будинку 57-річної жінки дві пральні машинки та два килими. Через кілька днів поліцейські встановили особу зловмисника. Нещодавно суд обрав йому вирок – 3 роки ув’язнення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Правоохоронці провели ряд першочергових оперативно-розшукових заходів, обстежили прилеглу територію, перевірили раніше судимих громадян та опитали сусідів заявниці. Під підозру потрапив 38-річний місцевий мешканець, який вже до цього мав проблеми з законом за вчинення майнових злочинів.

В ході бесіди з правоохоронцями підозрюваний зізнався в скоєнні злочину. Він розповів, що колись проживав у цьому будинку і вирішив знову туди навідатись. Вдома нікого не було. Чоловік за допомогою викрутки віджав петлі двері та потрапив у середину. Там він побачив побутові прилади та інші речі, які вирішив викрасти і продати. Вилучені кошти зловмисник витратив на горілку.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.