Крадіжки, грабежі, угони: поліція повідомила про останні злочини на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 671 заява і повідомлення, серед яких 57 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєсстровано 4 дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких дві людини загинули та два чоловіка були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 134 адміністративних протоколи, з них 9 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Декілька прикладів кримінальних правопорушень:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 58-річна жителька Суворовського району. Жінка розповіла, що близько 11:15 в під’їзді її будинку невідомий зловмисник зірвав з шиї заявниці золотий ланцюжок. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Чаплинського відділення поліції зателефонував працівник одного з агропідприємств. Чоловік розповів, що протягом останньої доби невідомі злодії викрали 13 розприскувачів зі зрошувальної машини, яка зберігається в полі поблизу с.Долинське. Проводиться перевірка.

В Нововоронцовське відділення поліції звернувся 67-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомий злочинець незаконно заволодів мопедом «Delta 50», який заявник залишив на парковці поблизу районної лікарні. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області