Крадіжки в будинках та банківські махінації: кримінальна хроніка на Херсонщині залишається стабільною

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 723 заяви і повідомлення, серед яких 124 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровані 3 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 5 чоловік отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 127 адміністративних протоколів, з них 11 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 16-річна жителька обласного центру. Дівчина розповіла, що на одному з пляжів невідомі викрали її сумку, в якій знаходились гроші в сумі 2000 гривень, мобільний телефон, ключі від автомобіля, особисті речі та документи. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Корабельного відділення поліції звернулась 57-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що невідомі викрали з її квартири  ноутбук та шкатулку з ювелірними виробами. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції  надійшло повідомлення від 53-річного місцевого жителя. Він розповів, що замовив меблі на одному з Інтернет-сайтів. Заявник перерахував продавцеві майже 19000 гривень, але товар й досі не отримав.

Відділ комунікації поліції Херсонської області