Крадіжку з кафе херсонські поліцейські розкрили за 3 години

6 лет назад 0

В Новотроїцькому районі невідомий зловмисник пошкодив двері кафе та викрав продукти харчування. Протягом трьох годин поліцейські встановили особу злодія. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 6 років.

 

В чергову частину Новотроїцького відділу поліції зателефонував мешканець одного з населених пунктів району. Він розповів, що вночі невідомий злодій вчинив крадіжку в кафе заявника. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

 

Поліцейські з’ясували, що зловмисник перепиляв запираючий пристрій на вхідних дверях бару та викрав спиртні напої і продукти харчування. В ході проведення слідчо-оперативних заходів протягом трьох годин крадіжка була розкрита.

 

Як розповів начальник сектора превенції Новотроїцького відділення поліції Едуард Бондаренко, працівники поліції здійснювали подвірний обхід та перевірку раніше судимих за скоєння аналогічних злочинів. Під час перевірки 31-річного місцевого мешканця, який відбував покарання за майнові злочини, виявилося, що він разом із знайомими, щось святкує. Поліцейські помітили, що спиртне та продукти на столі збігаються з переліком викраденого. В ході спілкування зі слідчо-оперативною групою чоловік зізнався в скоєнні крадіжки.

 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Відділ комунікації поліції Херсонської області