Майже 6 років позбавлення волі отримав серійний крадій майна з будинків в Херсоні

5 лет назад 0

Упродовж чотирьох місяців в поліцію звертались мешканці обласного центру із заявами про крадіжки речей з їх будинків. Зловмисник через вікно пробирався в помешкання херсонців та викрадав все, що бачив: ювелірні прикраси, гроші, побутову та оргтехніку, мобільні телефони, продукти харчування та алкоголь. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські Дніпровського відділення поліції затримали зловмисника під час вчинення ним чергової крадіжки з будинку та доказали його причетність до 11 фактів подібних злочинів. 45-річний мешканець м. Біла Церква раніше вже вісім разів був судимий за майнові злочини. Під час обшуку в його будинку в м.Херсоні поліцейські вилучили частину викрадених речей. Інші підозрюваний встиг здати у ломбард, а вилучені кошти витратив на свої потреби.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та призначив покарання у вигляді 5 років та 4 місяці позбавлення волі.