Мешканець Бериславського району за побиття чоловіка отримав два роки ув’язнення

4 года назад 0

Будучи вже неодноразово судимим, 45-річний мешканець Бериславського району на шлях виправлення не став та вчинив новий злочин.

Відтепер чоловік проведе за гратами ще 2 роки.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Подія розпочалася в одному з населених пунктів Бериславського району в магазині. Спочатку між 45-річним зловмисником та продавцем виникла сварка. До них підійшла жінка, яка заступилась за продавця і зробила зауваження в адресу сперечальника. Останньому це не сподобалось і він нецензурно обізвав заступницю. Це почув чоловік жінки та запропонував кривдникові вийти на вулицю та поговорити «по-чоловічому».

Словесна перепалка переросла в бійку, в ході якої правопорушник кілька разів ударив чоловіка кулаком, а потім схопив залізний прут і вдарив опонента в плече та коліно. Після чого нападник пішов.

Упродовж кількох годин поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Чоловік до цього випадка вже був судим за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Також у його домоволодінні поліцейські знайшли й знаряддя злочину.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження. Наразі суд визнав нападника винним і призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі.