Мешканець Голопристанського району проведе 6 років за гратами за нанесення тілесних ушкоджень, грабіж та крадіжку

4 года назад 0

Злочин стався наприкінці 2018 року. В одному з будинків у с. Гладківка Голопристанського району зловмисник побив подружжя, забрав їх мобільні телефони і втік. Вже за годину поліцейські затримали нападника. Наразі суд відправив його за грати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що в гості до подружжя прийшов 43-річний знайомий, з яким вони разом працювали по найму. Компанія розпивала спиртні напої та грали в карти. На ґрунті програшу між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Розгніваний гість пішов до свого помешкання, взяв цвяходер та повернувся до будинку потерпілих. Господарі почали кричати на знайомого, а той, в свою чергу, повалив подружжя на підлогу і почав бити їх по ногам цвяходером. Далі нападник наніс чоловікові кілька ударів кулаком по голові, а потім забрав два мобільні телефони подружжя і втік.

Злочинця поліцейські затримали в будинку, де він винаймав кімнату. Чоловік вже збирав речі, щоб втекти до себе додому у Миколаївську область. Як з’ясувалось, на рахунку злочинця вже були судимості за аналогічні злочини, а також за крадіжки та незаконне зберігання наркотиків. Також у речах нападника поліцейські знайшли мобільні телефони постраждалих та ТВ-тюнер, який він прихопив з будинку, що винаймав.

За вказаною подією слідчими Голопристанського відділення поліції були відкриті кримінальні провадження за фактами грабежу, крадіжки та нанесення умисних тілесних ушкоджень. Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах і призначив покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.