Мешканець Каланчацького району проведе 4 роки за гратами за крадіжки з будинків

4 года назад 0

Наприкінці минулого року зловмисник встиг обікрасти близько 10 будинків односельців. Поліцейські затримали чоловіка під час спроби збуту ним крадених речей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Першу крадіжку 38-річний чоловік скоїв у жовтні минулого року. Зловмисник дочекався, поки господарі підуть з дому, вибив вікно, проник у будинок, звідки викрав одяг, посуд, прихопивши і кришталеву вазу. Крадені речі чоловік продав, а здобуті кошти використав на власний розсуд.

Упродовж листопада зловмисник обікрав ще кілька домоволодінь селян. В декого поцупив особисті речі, а в деяких — будівельні інструменти, поливний насос, труби та електроінструменти.

Поліцейські затримали зловмисника під час спроби продати викрадені речі. Як з’ясувалося, чоловік вже мав іспитовий строк за майнові злочини, утім, на шлях виправлення не став, а продовжував скоювати крадіжки.

За всіма фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах та обрав покарання у вигляді 4-х років за гратами.