На дорогах Херсона зустрічаються не тільки ями — там «водяться» водії «під кайфом»

6 лет назад 0

Патрульна поліція Херсонської областіУ водія Opel Omega та його товариша патрульні виявили значну кількість невідомих речовин.

На вулиці Івана Вазова вчора близько 12-ої години патрульні помітили автомобіль Opel Omega. Водій припаркував транспортний засіб на виїзді з подвір’я й перекрив його. Порушник побачив автомобіль інспекторів і відразу почав рух. Поліцейські вирішили його зупинити. Під час розмови в чоловіка за кермом патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Він у встановленому законом порядку відмовився пройти огляд у медичному закладі.

На громадянина інспектори склали адмінматеріали за ст. 122 (Порушення правил зупинки) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Також поліцейські встановили, що він вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотичних речовин. У автомобілі разом із водієм перебували ще троє пасажирів. У двох із них інспектори теж помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку.

У 43-річного херсонця патрульні виявили шприц із речовиною темного кольору, паперовий згорток із речовиною рослинного походження та два пакетики з порошкоподібною речовиною, схожі на наркотичні. На місце викликали слідчо-оперативну групу Корабельного відділення поліції. Речовини вилучили для проведення експертизи. Автомобіль порушника інспектори евакуювали на арештмайданчик.

 

Патрульна поліція Херсонської області