На Херсонщині чоловік до смерті забив знайомого

5 лет назад 0

Жителька Білозерського району звернулась до поліції, бо вранці на підлозі виявила тіло свого 45-річного співмешканця. У загиблого були садна на голові та гематоми на обличчі. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники перевірили коло знайомих загиблого та з’ясували, що ввечері до нього додому приходив знайомий. Компанія вживала алкогольні напої. Під час застілля гість згадав, що позичав свою машинку для стрижки господарю будинку, але той не хотів її повертати. Між чоловіками почалась бійка.

Як розповів начальник Білозерського відділення поліції Андрій Сколібог, 34-річний власник перукарського приладу декілька разів вдарив товариша в обличчя та по голові. Після завершення конфлікту гість пішов додому,  господар ліг спати, а вранці співмешканка виявила його без ознак життя.

Підозрюваного затримали. Наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років).