На Херсонщині чоловіка, який нападав на жінок, засудили на 5 років

6 лет назад 0

Жертвами грабіжника стали 5 жінок, яких зловмисник бив палицею, після чого відбирав сумочки. Напади сталися в одному з сіл Олешківського району упродовж двох місяців. 

Усі потерпілі стверджували, що зловмисник діяв дуже жорстоко. Крім побиття палицею, бив рукою по обличчю та наказував лягати на землю обличчям донизу, щоб жінки не запам’ятали його прикмет.

Поліцейські затримали зловмисника, коли він намагався втекти з села після пограбування п’ятої жертви. У нього вилучили телефони потерпілих, їх сумки і документи він викинув, а гроші витратив.

Затриманим виявився 29-річний житель міста Олешки, раніше судимий за крадіжки. Він пояснив, що приїхав у село в пошуках літнього підробітку, орендував кімнату у місцевої пенсіонерки. Але високооплачуваної роботи не знайшов, тому став грабувати жінок.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області