На Херсонщині дві родини ледь не залишилися без домівок, а один домовласник — учадів на смерть

6 лет назад 0

Неспокійною видалася ця субота для бійців служби 101 та трагічною — для деяких мешканців області. Паління та опалення зібрали на Херсонщині гіркі жнива

24 березня об 11:24 на пункт зв’язку 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини у смт Новотроїцьке зателефонувала мешканка села Чкалово і повідомила, що з даху її будинку, розташованого на вул. Степовій, йде дим. 

За вказаною адресою виїхало пожежно-рятувальне відділення частини. По прибуттю встановлено, що трапилось задимлення горищного приміщення, а саме сажі в димоході. О 12:05 вогнеборці пожежу локалізували, а о 12:30 ліквідували на площі 2 кв. м. Попередня причина займання — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

24 березня о 12:34 на номер Служби порятунку «101» м. Каховка надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку на вул. Пушкіна. Через 6 хвилин після виклику на місце події прибули вогнеборці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. У будинку горіло перекриття даху та домашні речі на горищі. Після подання на пожежогасіння 1-го ствола «Б» пожежу вдалося о 12:50 локалізувати, а о 13:15 ліквідувати на площі 6 кв.м. 
Причина займання встановлюється.

24 березня о 18:55 на пункт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Генічеськ надійшло повідомлення від чергового районного відділу поліції про те, що в селі Петрівка в будинку на місці пожежі виявлено обгоріле тіло власника. Площа пожежі склала 2 кв. м. Вогнем знищено матрац на металевому ліжку. 
Ймовірна причина пожежі – паління в ліжку. Пожежно-рятувальний підрозділ до дій не залучався. 
На місці пожежі працювала спільна слідчо-оперативна група у складі співробітників райвідділів обласної ДСНС та поліції.

інф. ГУ ДСНС області