На Херсонщині жінка засуджена на 2 роки ув’язнення за шахрайство

5 лет назад 0

Жертвою шахрайки став підприємець з Білозерського району. Чоловік розповів, що займався продажем шин. Йому зателефонували нібито з лікарні і замовили 8 нових шин на суму понад 20 тисяч гривень для автомобілів «швидкої».

Чоловік приїхав до лікарні, звідти вийшла жінка в білому халаті. Він показав їй причеп з шинами і вона попросила його піти в бухгалтерію, де з ним розрахуються. Підприємець пішов в бухгалтерію і там дізнався, що лікарня шини не замовляла. Повернувшись до автомобіля, чоловік виявив відсутність шин. Жінка в білому халаті зникла.

Працівники поліції встановили особу зловмисниці, якою виявилася 38-річна місцева жителька, тричі судима за шахрайство. Її затримали і вона повідомила, що шини передала своєму спільнику, який їх продав.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Суд визнав жінку винною в інкримінованому їй злочині та призначив покарання у вигляді 2 років 8 місяців позбавлення волі. Також вона має відшкодувати потерпілому матеріальні збитки.

Відділ комунікації поліції Херсонської області