На Херсонщині нетверезий чоловік угнав автомобіль у роботодавця

6 лет назад 0

У Голопристанське відділення поліції звернувся 48-річний чоловік. Він повідомив, що в одному з сіл невідомий незаконно заволодів його автомобілем "Нива".

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів і того ж дня виявили автомобіль зі слідами від ДТП на виїзді з населеного пункту. Зловмисника затримали неподалік, він повертався додому пішки і був у стані алкогольного сп’яніння.

Затриманим виявився 29-річний чоловік, який працював у заявника різноробочим. Зловмисник пояснив, що того дня вранці господар поїхав у справах, тому робітник вирішив покататися на його автомобілі. Але на виїзді з села не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Наразі автомобіль повернуто власнику. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України "Незаконне заволодіння транспортним засобом" (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).

Відділ комунікації поліції Херсонської області