На Херсонщині під час пожежі травмувалася людина

7 лет назад 0

7 грудня о 13:18 до диспетчерської служби Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Херсонській області надійшла інформація про пожежу за адресою: Білозерський район, с. Чорнобаївка, вул. Галицька, 52. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Херсонській області.

До місця надзвичайної події було направлено черговий караул 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Корабельного району м.Херсона. По прибуттю розвідка встановила, що горить перекриття стелі та домашні речі у літній кухні. Вогнеборці відразу приступили до ліквідації загоряння в приміщенні, яке було повністю охоплене полум’ям. Всередині пожежним довелося працювати в димозахисних апаратах.

Вже о 13:54 осередок пожежі вдалося локалізувати, а о 16:10 ліквідувати остаточно на площі 16 кв.м. Завдяки швидким і професійним діям рятувальників вогонь не перекинувся на житловий будинок та господарчі споруди, розташовані на близькій відстані від місця займання.

На ліквідації надзвичайної події було задіяно 8 чоловік особового складу і дві одиниці спецтехніки. На пожежі травмувався 68-річний чоловік, який проживав у вигорілій кімнаті кухні. З опіками 1-2 ступеня лівої руки та обличчя його госпіталізовано в обласну лікарню. Причина пожежі встановлюється. Та як розповіли сусіди у ході з’ясування обставин події, чоловік завжди багато курив.