На Херсонщині поліцейські на гарячому затримали крадіїв дизельного палива

6 лет назад 0

Працівники Новокаховського відділу поліції на гарячому затримали крадіїв дизельного палива. Майже 400 літрів солярки затримані поцупили з території залізничного депо.

Близько 9-ої вечора в чергову частину Новокаховського відділу поліції зателефонував місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в місті Таврійськ на території залізничного депо невідомі зливають в каністри дизельне паливо. Для перевірки інформації черговий терміново направив за вказаною адресою екіпаж сектору реагування патрульної поліції. Також, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Наряд СРПП помітив автомобіль «Таврія» типу «пікап», який рухався з вимкненим світлом по грунтовій дорозі з боку депо. Поліцейські зупинили автомобіль для перевірки. В салоні перебували двоє місцевих мешканців. Як розповів заступник начальника Новокаховського відділу поліції Дмитро Карбовський, водій спочатку відмовлявся відкривати багажне відділення. Згодом в присутності свідків слідчо-оперативна група оглянула автомобіль. Поліцейські виявили всередині каністри з дизельним паливом загальним об’ємом близько 400 літрів.

Транспортний засіб з вантажем були вилучені та доставлені в Новокаховський відділ поліції. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Проводяться необхідні слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Херсонської області