На Херсонщині поліцейські повернули батькам доньку, яка тиждень тому втекла з дому

4 года назад 0

Понад тиждень на Херсонщині тривали пошуки 17-річної студентки, яка о третій годині ночі втекла з дому після конфлікту з батьками. Батько з матір’ю не знаходили собі місця від тривоги, донька не виходила на телефонний зв'язок, ніхто з її друзів нічого не знав. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники ювенальної превенції та інших підрозділів розгорнули широку пошукову операцію зі встановлення місцезнаходження дівчини. Опитали всіх її однокурсників, розповсюдили інформацію у ЗМІ, розмістили орієнтування у громадських місцях та ін. Ювенальні поліцейські перевіряли місця можливої появи дівчини, однак, юна втікачка уникала багатолюдних місць. Орієнтування з прикметами дівчини були у всіх нарядів та підрозділів поліції області.

Сьогодні поліцейським надійшла інформація, що дівчина може з’явитися в районі залізничного вокзалу. Туди направилися правоохоронці і виявили дівчину. З нею було все добре, жертвою протиправних посягань вона не стала. Поліцейські запевнили, що батьки на неї не гніваються і готові вислухати. Батьки зустріли доньку, з ними усіма працівники поліції провели профілактичні бесіди. Дівчина ж пояснила, що їй був потрібен час, аби подумати над своїм життям і привести думки до ладу.

У профілактичній бесіді ювенали пояснили дівчині про небезпеки життя на вулиці та закликали у разі будь-яких проблем звертатися по допомогу до поліції.

Як зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, студентка стала 690-ю дитиною, яку з початку року працівники поліції розшукали та повернули додому.