На Херсонщині поліцейські повернули власникові угнаний мопед

4 года назад 0

Злочин стався у п'ятницю, 20 грудня, в с. Стара Збур'ївка Голопристанського району.

Приблизно о 19:30 в районне відділення поліції зателефонував 32-річний чоловік та розповів, що невідомі зловмисники викрали його мопед. Вже через годину правоохоронці повернули мопед власнику.

Заявник пояснив поліцейським, що мопед стояв під навісом на подвір’ї його будинку. Господар в цей час спав і не чув злодіїв. А коли вийшов поратись по господарству, виявів відсутність транспортного засобу.

Як розповів начальник Голопристанського відділення поліції Олександр Воропаєв, упродовж години оперативники встановили особи зловмисників. Ними виявились двоє 23-річних місцевих мешканців. Один чоловік вже має судимість за майнові злочини. На подвір’ї будинку одного з них поліцейські знайшли розібраний мопед. Затримані пояснили поліцейським, що викрали мопед для розібрання на запчастини з метою ремонту свого мопеду.

Нині транспортний засіб повернуто власнику. Проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Чоловікам може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області