На Херсонщині поліцейські розшукують жінку, яка покинула немовля

4 года назад 0

Подія сталася у смт Високопілля Херсонської області. У лісосмузі неподалік від районного центру працівники поліції знайшли жінку з новонародженою дівчинкою, які жили у хащах. Обох негайно відвезли до лікарні для обстеження та надання необхідної допомоги. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник Високопільського відділення поліції Сергій Курділов, з 42-річною матір’ю та її новонародженою донькою, якій на той час було всього 13 днів, було все добре. Жінка не мала свідоцтва про народження дитини. З її слів, народжувала вона у місті Покров Дніпропетровської області. А у Високопілля приїхала нібито до батька своєї доньки, але не знайшла його, тому пішла жити до лісу. Загалом, жінка погано йшла на контакт, нічого про себе не розповідала, її документи виявилися простроченими. Працівники поліції разом з іншими службами взялися допомогти цій родині відновити документи.

Зі слів лікарів, жінка пробула в лікарні 5 днів, дбала про доньку, а потім втекла, покинувши дитинку. Працівники Високопільського відділення поліції не залишили дівчинку напризволяще, вони її навідують, а також зібрали все необхідне на перший час: пелюшки, памперси, одяг, а головне – дитяче харчування, адже після втечі матері дитинка змушена перейти на штучне вигодовування. Поки що маленька знаходиться в лікарні та набирається сил. А правоохоронці займаються пошуками її горе-матері.