На Херсонщині поліцейські склали 20 адмінпротоколів про порушення правил щодо карантину людей

4 года назад 0

Станом на 18:00 год. 19 березня працівники різних підрозділів поліції Херсонщини склали 20 адміністративних протоколів про порушення правил щодо карантину людей. Це результати за два дні проведення поліцейських рейдів. До цього часу правоохоронці робили попередження, але не всі власники кафе, торгівельно-розважальних центрів та перевізники дослухалися порад. Тепер на них очікують чималі штрафи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так, 18 адмінпротоколів складено за недотримання тимчасового обмеження щодо роботи кафе та торгівельних закладів певної категорії, 1 протокол за перевезення пасажирів у громадському транспорті понад встановлену норму. Ще один протокол складено відносно жінки, яка поширила у соцмережі фейкову інформацію щодо ситуації із коронавірусом, чим ввела в оману багатьох громадян.

Щодня правоохоронці у складі піших нарядів, автопатрулів, груп реагування патрульної поліції та слідчо-оперативних груп проводять превентивні заходи, охороняють публічну безпеку, контролюють виконання обмежувальних заходів щодо пасажирських перевезень з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції.

Нагадуємо, що недотримання карантинних обмежень загрожує порушникам притягненням до адміністративної чи кримінальної відповідальності.