На Херсонщині поліцейські викрили чоловіка у розповсюджені амфетаміну

6 лет назад 0

Працівники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Херсонській області під процесуальним керівництвом Херсонської місцевої прокуратури затримали 44-річного херсонця, який розповсюджував амфетамін. Під час санкціонованого обшуку в його квартирі вилучили наркотичні речовини на суму понад 40 тисяч гривень і боєприпаси.

Поліцейські з’ясували, що чоловік приймав закази по телефону. Клієнти розраховувалися за товар, пересилаючи гроші на банківську картку. Після чого зловмисник повідомляв час та місце «закладки» з наркотиком.

За словами начальника управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції Андрія Денисьєва, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного поліцейські виявили та вилучили 70 грамів амфетаміну. Наркотик був розфасований по пакетикам типу zip-lock та готовий до продажу. Також під час детального огляду квартири підозрюваного оперативники знайшли 46 патронів різного калібру, два магазини до автомату Калашнікова та предмети, схожі на пістолет і гранату. Усе вилучене направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр.

Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та за ч.1 ст.263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області