На Херсонщині поліцейські викрили наркозбувальника

5 лет назад 0

Працівники Каховського відділу поліції затримали 60-річного жителя Нижніх Сірогоз під час продажу наркотиків. Підозрюваний збув місцевому жителю коробок канабісу. Під час санкціонованого обшуку в будинку наркозбувальника оперативники знайшли ще 20 коробків з канабісом, які були заготовлені для продажу. Під час детального огляду його домоволодіння поліцейські виявили ще й 15 саджанців конопель. Підозрюваний вирощував наркорослини у пластикових стаканчиках, щодня доглядав за ними та удобрював, деякі з них вже висадив у ґрунт. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

А у Великоолександрівському районі поліцейські викрили чоловіка, який в лісі висадив саджанці конопель. Під час обшуку в його домоволодінні поліцейські знайшли ще 200 грамів готового до збуту канабісу.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», ст.310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» та ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Ведеться слідство.