На Херсонщині поліцейські вилучили 10 кг марихуани

5 лет назад 0

Працівники Управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції затримали трьох жителів Чаплинського району під час чергової спроби збути наркорослини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник Управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції Андрій Денисьєв, під час обшуків у підозрюваних виявили та вилучили 10 кг готової до збуту марихуани. Вартість вилучених наркотиків на "чорному ринку" сягає близько 400  тисяч гривень. Наркозбувальники застосовували високий рівень конспірації та зустрічались з клієнтами лише в обумовлених місцях. Висушували наркорослини вдома та використовували для цього лампи. Також під час обшуків вилучили ваги, пакувальний матеріал та сито. 

Наразі зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Слідчі дії тривають.