На Херсонщині поліцейські вилучили у раніше судимого кастет і порох

6 лет назад 0

В чергову частину Великолепетиського відділення поліції зателефонувала мешканка районного центру. Жінка повідомила, що по селу ходить підозрілий невідомий чоловік. На місце події виїхала група швидкого реагування.

Під час відпрацювання населеного пункту працівники поліції помітили в парковій зоні 41-річного жителя сусіднього села. Чоловік раніше вже неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок.

В ході проведення поверхневого огляду поліцейські виявили в кишенях його одягу металевий предмет, схожий на саморобний кастет, та близько 10 грам речовини, схожої на порох.

Як  повідомив керівник Великолепетиського відділення поліції Андрій Чонка, вилучені речі направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» (передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років). Зі слів підозрюваного заборонені речі він знайшов на смітнику та зберігав для самозахисту.

Відділ комунікації поліції Херсонської області