На Херсонщині поліцейські затримали чоловіка, який до смерті забив односельця

6 лет назад 0

Злочин стався в одному з сіл Бериславського району.

В Бериславський відділ поліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл району. Чоловік розповів, що вранці на вулиці біля свого будинку виявив тіло невідомого чоловіка з ушкодженнями на голові.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили особу потерпілого. Ним виявився 34-річний місцевий житель. За словами односельців, він ніде не працював, зловживав алкогольними напоями, постійно конфліктував з місцевими жителями, чіплявся до жінок.

Як розповів заступник начальника Бериславського відділу поліції Ігор Усенко, поліцейські з’ясували, що напередодні в будинку місцевої жительки компанія з чотирьох чоловіків вживала спиртні напої. Один з гостей почав поводитися агресивно та залицятися до заміжньої господарки будинку. Така поведінка не сподобалась одному з учасників застілля. Між чоловіками виникла бійка і жінка відправила чоловіків з’ясовувати стосунки на вулицю. Під час бійки чоловік вдарив залицяльника по голові цеглиною та вигнав потерпілого з двору. Вранці його тіло на вулиці виявив місцевий житель.

Зловмисника затримали та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст. 116 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання».

Відділ комунікації поліції Херсонської області