На Херсонщині поліцейські затримали чоловіка, який хотів продати гранату та два запали

5 лет назад 0

Працівники Олешківського відділення поліції затримали чоловіка, який намагався продати гранату жителям одного з селищ району. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік ходив по селу та пропонував громадянам купити гранату, пояснюючи це тим, що не вистачає грошей на горілку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції Олешківського відділення поліції Олександр Коваленко, підозрюваним виявися 43-річний житель Каланчацького району, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Під час особистого огляду поліцейські виявили та вилучили у нього корпус гранати Ф-1 та два запали УЗРГМ зі слідами корозії.

Чоловік пояснив, що корпус гранати та запали нібито знайшов у лісі та хотів продати. Вибухонебезпечні предмети вилучені та направлені на дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.