На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваних у скоєні розбійного нападу на пенсіонера

6 лет назад 0

Жертвою розбійного нападу став 80-річний пенсіонер. Ввечері зловмисники проникли в будинок дідуся, погрожували йому ножем, побили та забрали мобільний телефон і гроші. Втекти зловмисникам не вдалося, вони були затримані поліцейськими на місці вчинення злочину.

Ввечері в чергову частину Каховського відділу поліції зателефонував 80-річний місцевий житель. Пенсіонер розповів, що в його будинок лізуть невідомі, після чого зв'язок з ним втратився. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські побачили розбите вікно та почули шум в будинку. 

Як розповів начальник Каховського відділу поліції Андрій Третьяк, поліцейські зайшли в будинок та затримали двох зловмисників на місці вчинення злочину. Ними виявились 30-ти та 36-річний чоловіки, обидва судимі за майнові злочини. Один з них рік тому приїхав в Каховку з іншої області на заробітки та залишився жити в місті.

Поліцейські встановили, що затримані розбили вікно, проникли в будинок, під загрозою ножа побили 80-річного дідуся та вимагали віддати гроші. Нападники забрали 1000 гривень та мобільний телефон. Усе вилучене та найближчим часом буде повернуто потерпілому.

Підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області