На Херсонщині поліція встановлюе місцезнаходження підозрюваного у скоєнні вбивства

5 лет назад 0

У Новій Каховці на місцевому звалищі поліцейські виявили пакунки з частинами чоловічого тіла. Впродовж години особа підозрюваного у скоєнні вбивства була встановлена. Наразі працівники поліції проводять розшукові заходи по становленню його місцеперебування та затриманню.

В Новій Каховці в поліцію звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що, повернувшись додому, виявив у ванній кімнаті плями, схожі на кров. Під час спілкування із заявником поліцейські з’ясували, що чоловік проходить лікування в Херсоні. Тимчасово він пустив в квартиру пожити 28-річного знайомого, якого на даний час у помешканні не було.

Як розповів начальник відділу управління карного розшуку ГУНП в Херсонській області Андрій Білошкура, оперативники з‘ясували, що кілька днів тому квартирант вживав спиртні напої з двома знайомими. Одного з них поліцейські встановили. Чоловік перебував у себе вдома у нетверезому стані. Він розповів, що під час застілля виник конфлікт. Орендар житла схопив ножа та смертельно поранив третього товариша. Після цього розчленував тіло загиблого та виніс на міське звалище.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Проводяться розшукові заходи по встановленню місцезнаходження підозрюваного та його затриманню.

Відділ комунікації поліції Херсонської області