На Херсонщині поліція затримала чоловіка, який намагався вбити свого товариша

7 лет назад 0

В Олешківському районі під час застілля 45-річний чоловік спричинив ножові поранення своєму 59-річному товаришу. У поліції підозрюваний розповів, що потерпілий рік тому, нібито, вкрав у нього мобільний телефон та не хотів повертати. Він вирішив провчити знайомого та декілька разів вдарив його ножем. Потерпілий знаходиться у лікарні в тяжкому стані.

В чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл району. Він розповів, що біля будинку виявив невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

У 59-річого потерпілого діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітини та доставили до лікарні. Наразі він знаходиться в тяжкому стані.

Поліцейські встановили, що чоловік приїхав з сусіднього району та працював на полях. В будинку, який він винаймав, того дня компанія з чотирьох чоловіків вживала спиртні напої. Один з гостей посварився з потерпілим, схопив ніж та наніс йому удар в грудну клітину.

Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, підозрюваного затримали протягом кількох годин. Ним виявився 45-річний чоловік, який також був сезонним робітником і працював разом з потерпілим на полях. Затриманий зізнався у скоєному і розповів, що потерпілий рік тому, нібито, вкрав в нього мобільний телефон та не хотів повертати. Він вирішив провчити знайомого та декілька разів вдарив його ножем.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" через ч.2 ст.15 Кримінального кодексу України "Замах на злочин". Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області