На Херсонщині поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві свого товариша

6 лет назад 0

В Білозерському районі 42-річний чоловік вбив свого знайомого через те, що більше не міг пиячити та святкувати його день народження. Зловмисник хотів позбутися тіла, але зміг дотягнути його тільки до власного порогу.

В чергову частину Білозерського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл району. Чоловік розповів, що на сусідській дачі виявив тіло невідомого чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

На порозі вказаного будинку поліцейські побачили тіло чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини. Оперативники з’ясували, що потерпілим виявився 68-річний місцевий житель, який жив неподалік. В одній із кімнат поліцейські знайшли 42-річного власника дачі, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські опитали сусідів і встановили, що востаннє потерпілого бачили у цьому ж дворі. Зі слів сусідів, він разом з господарем будинку пиячили з 17 грудня.

Як розповів начальник Білозерського відділення поліції Юрій Прядко, поліцейські з’ясували що 17 грудня був день народження у потерпілого. Він купив алкогольні напої та прийшов святкувати до сусіда. Вони пиячили два дні. Після чого господар будинку сказав, що більше пити не може та наказав імениннику іти геть. Через це між чоловіками виникла бійка, під час якої зловмисник вдарив гостя ножем.

Підозрюваний зізнався у скоєному злочині та розповів, що після вбивства хотів позбутися тіла, але зміг дотягнути його тільки до порогу будинку та пішов спати.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області