На Херсонщині поліція затримала підозрюваного у вчиненні крадіжок кабелів

6 лет назад 0

Протягом двох тижнів в Чаплинське відділення поліції надійшло декілька повідомлень від місцевих жителів. Люди скаржились, що хтось вирізає телефонні кабелі з колодязів, після чого пропадає зв'язок.

Поліцейські провели подвірні обходи, опитали місцевих жителів. Під підозру потрапив 42-річний місцевий житель, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

За словами начальника Чаплинського відділення поліції Миколи Сімаченка, підозрюваний зізнався у скоєних злочинах та добровільно видав кусачки, за допомогою яких вирізав кабелі. Також він показав місце на околиці районного центру, де випалював кабелі. Добутий метал продавав жителю іншого району. Вже доказана його причетність до чотирьох фактів крадіжок. Загалом він вирізав більше 500 метрів телефонного кабелю.

Зловмиснику вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області