На Херсонщині продовжуть діяти підступні шахраї

6 лет назад 0

Жертвами шахраїв стали два чоловіка та жінка з Голопристанського району. Всі вони намагалися придбати різні товари на інтернет-сайтах оголошень. Перерахували гроші, але сам товар не отримали.

В чергову частину Голопристанського відділення поліції звернувся 32-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що він через мережу інтернет замовив токарний верстат та перерахував невідомому на картку гроші в сумі 8500 гривень, але товар так і не отримав.

Цього ж дня 17-річний хлопець повідомив поліцію, що на цьому ж сайті хотів купити навушники. Він перерахував на картку 3400 гривень. А 40-річна жінка замовила в інтернеті одяг на 1000 гривень та теж нічого не отримала.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою шахраїв у таких випадках — ні в якому разі не перераховуйте свої кошти незнайомій особі. Якщо у вас немає можливості особисто зустрітися з продавцем, то можна скористатися послугою від поштових перевізників, коли ви оплачуєте покупку після отримання та перевірки. Також бажано купувати товари тільки на тих сайтах, які зарекомендували себе з позитивного боку, перевірені раніше вами або вашими знайомими та не викликають сумнівів.

                                                      Відділ комунікації поліції Херсонської області