На Херсонщині смертельне ДТП: 13-річна дівчинка залишилася сиротою

7 лет назад 0

В Олешківському районі в дорожньо-транспортну пригоду потрапила родина з одного із населених пунктів району. В результаті ДТП подружжя загинуло. Їх 13-річня донька госпіталізована в районну лікарню.

В чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення, що на перетині автодоріг Херсон – Джанкой та Одеса – Мелітополь сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. На місце пригоди виїхали працівники слідчого управління обласного главку поліції та слідчо-оперативна група і керівництво районного відділення поліції, — повідомляє ГУНП у Херсонській обл у Фейсбуці.

За попередніми даними поліцейські встановили, що 41-річний мешканець м. Дніпро, керуючи вантажним автомобілем «Рено» не виконав вимог дорожнього знаку «Поступитися дорогою», в результаті чого здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2109», який рухався по головній дорозі. Внаслідок ДТП водій автомобіля ВАЗ та його дружина загинули на місці пригоди. Їх 13-річна донька з тілесними ушкодженнями госпіталізована до Олешківської районної лікарні.

За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження

Встановлюються всі обставини пригоди.