На Херсонщині судитимуть чоловіка за вбивство рідного дідуся

4 года назад 0

Олешківським відділом Новокаховської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно 21-річного мешканця Олешок, який обвинувачується у вбивстві рідного дідуся. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Херсонської області.

За даними слідства, в ніч з 13 на 14 квітня поточного року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав сваритися з дідусем. У ході конфлікту молодик схопив ніж та вдарив ним потерпілого в спину. Від удару 20-сантиметрове лезо зламалось та залишилось у тілі старенького. Проте зловмисника це не зупинило, взявши інший ніж, він завдав ще 29 ударів потерпілому. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Зрозумівши, що за скоєне його можуть притягти до відповідальності, хлопець замив сліди крові на підлозі, викинув ніж та повідомив родичам, що дідусь помер природною смертю.

На цей час досудове розслідування завершено, обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 КК України направлено до Цюрупинського районного суду для розгляду по суті. Обвинувачений продовжує утримуватися під вартою.

За вчинене фігуранту загрожує позбавлення волі строком до 15 років.