На Херсонщині виявили браконьєра, який наловив риби на майже 50 тисяч гривень

5 лет назад 0

На Херсонщині спільний патруль прикордонників та поліції виявив громадянина, який наловив риби на майже 50 тисяч гривень, повідомляє Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби.

«За попередньо отриманою інформацією прикордонники спільно з представниками Національної поліції виявили на узбережжі Утлюкського лиману Генічеського району порушника. Ним виявився громадянин України, який за допомогою забороненого знаряддя лову здійснив вилов риби піленгасу, лобані, камбали, чим наніс збиток державі на суму майже 50 тисяч гривень. Виявлені водні живі ресурси та знаряддя лову вилучені встановленим порядком».

За даним фактом прикордонники направили до поліції повідомлення про виявлення можливих ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».

Крім того, військовслужбовці склали на порушника адміністративний протокол за статтею 202 КУпАП (знаходився у контрольованому прикордонному районі без документів, що посвідчують особу).