На Херсонщині у пожежах загинули двоє людей

5 лет назад 0

3 серпня в різних районах Херсонщини під час пожеж загинуло дві особи. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Так, о 10:03 на пункт зв»язку Служби порятунку по охороні Великолепетиського району поступило повідомлення про пожежу в приватному будинку по вул. Козацькій. По прибуттю рятувальники побачили, що горить одноповерхова літня кухня. Через годину загорання було ліквідовано. Внаслідок пожежі знищено домашні речі в кімнаті літньої кухні. На місці події виявлено тіло загиблого господаря 1963 р.н. Припустима причина загорання – коротке замкнення в саморобній електроплитці.

Інший трагічний випадок стався в Олешківському районі. О 21:27 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про виникнення пожежі у приватному будинку по вул. Ринковій в смт. Нова Маячка.

На виклик одразу ж виїхала місцева пожежна охорона смт. Нова Маячка та черговий караул 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Загорання сталося в одній з кімнат будинку. На місці події рятувальники виявили тіло господарки 1929 р. н. За попередніми даними бабуся залишила ввімкнену праску, прилягла відпочити на декілька хвилин і заснула. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замкнення в електропроводці праски.