На Херсонщині у водія виявили наркотики

6 лет назад 0

Працівники сектору реагування патрульної поліції Нововоронцовського відділення у районному центрі за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ВАЗ-21093», яким керував 43-річний житель Новотроїцького району.

Під час перевірки документів та складання адміністративного протоколу водій нервував та поводився підозріло. На запитання, чи є в нього заборонені предмети, зброя чи наркотики, він відповів, що є наркотики. На місце події була викликана слідчо-оперативна група Нововоронцовського відділення поліції.

Як розповів начальник Нововоронцовського відділення поліції Олег Однолько, під час огляду транспортного засобу у аптечці поліцейські виявили медичний шприц з рідиною коричневого кольору, схожою на ацетильований опій, а медичний шприц з прозорою рідиною, схожою на ангідрид опію, а також поліетиленову упаковку з речовиною білого кольору, схожою на амфетамін. Вказані речовини були вилучені та направлені на дослідження. Чоловік пояснив, що є наркозалежним та купив наркотики для себе у невідомого в іншому районі.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1  ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту».

Відділ комунікації поліції Херсонської області