На Херсонщині заарештували підозрюваного в розбої та спричиненні смертельних тілесних ушкоджень

6 лет назад 0

В Білозерському районі, в будинку одного з населених пунктів району, виявили труп господарки. Смерть потерпілої настала внаслідок отримання тілесних ушкоджень. Зловмисник викрав ювелірні вироби та побутові прилади. Впродовж кількох годин поліцейські встановили особу підозрюваного. Затриманому може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала мешканка обласного центру. Жінка розповіла, що в одному з населених пунктів Білозерського району виявила за місцем мешкання труп матері свого чоловіка.

За вказаною адресою поліцейські побачили безладдя, в кімнатах були розкидані речі потерпілої. За висновком судово-медичної експертизи, смерть 71-річної жінки настала внаслідок отримання тяжких тілесних ушкоджень.

Як розповів заступник начальника слідчого управління обласного главку поліції Віталій Марчук, в ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного та упродовж кількох годин затримали його. Зловмисником виявився 53-річний односелець загиблої жінки, який вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння вбивства. Під час проведення обшуку за місцем його проживання працівники поліції вилучили побутові прилади та ювелірні вироби, викрадені у потерпілої.

Сьогодні підозрюваному судом обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч.4 ст.187 ККУ «Розбій». Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області