На Херсонщині засуджено жителя Миколаєва за вбивство знайомого

5 лет назад 0

Злочин стався у лютому 2017 року в місті Нова Каховка. Тоді у Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря, що під час транспортування до медзакладу помер 37-річний чоловік. У нього було проникаюче ножове поранення спини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції встановили особу загиблого. Ним виявився житель одного з сіл Миколаївської області, який приїхав до Нової Каховки на заробітки. Разом з такими ж заробітчанами він проживав в орендованій квартирі. Працівники поліції виїхали за місцем проживання загиблого. У квартирі знаходилося кілька чоловік, які вживали спиртні напої. Один з них, 39-річний житель Миколаєва, зізнався у скоєнні злочину.

Зловмисник повідомив, що під час застілля він посварився з потерпілим, який його нібито образив та першим розпочав бійку. Зі слів зловмисника, він схопив ніж з метою оборони і вдарив потерпілого у спину. Після чого викликав «швидку».

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Нещодавно суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.