На Херсонщині завершився місячник добровільної здачі зброї

5 лет назад 0

Протягом жовтня на території Херсонської області поліція проводила профілактичні заходи «Місячник добровільної здачі зброї». За цей час жителі області здали до підрозділів поліції 361 одиницю різних видів зброї. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

З 1 по 30 жовтня мешканці Херсонщини добровільно здали в поліцію 267 гладкоствольних та 4 нарізних мисливських рушниці, 4 одиниці нарізної зброї армійських зразків, 23 газових пістолета та револьвера, 17 пристроїв призначених для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними метальними снарядами несмертельної дії, 38 одиниць холодної зброї та 7 – саморобної.

Також громадяни видали поліцейським 1017 патронів до нарізної зброї та 1344 набої до гладкоствольних мисливських рушниць, 2 снаряди, гранату та міну часів Другої світової війни.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області звертається до мешканців та гостей Херсонщини з проханням, якщо ви володієте інформацією про факти незаконного зберігання зброї, боєприпасів або вибухових речовин, телефонуйте до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.