На минулому тижні в Херсонській області поліцейські розшукали 22 дитини

5 лет назад 0

На минулому тижні працівники відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини за активної допомоги громадян розшукали 22 дитини віком від 3-х до 16 років, які з різних причин загубилися. Усіх неповнолітніх знайшли менше, ніж за добу. Всіх дітей повернули батькам, опікунам або у притулки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Найбільше діти губилися на узбережжі Азовського моря. Так, у Генічеську жінка повідомила поліцейським про зникнення двох синів 3-х та 14-ти років. Хлопці були на пляжі, а через деякий час мати втратила їх з поля зору. Працівники поліції знайшли хлопців через 20 хвилин біля кіосків з іграшками. Підліток розповів, що повів молодшого брата гуляти по пляжу і забув попередити маму.

Також працівники відділу ювенальної превенції встановили місцезнаходження 25-річної жительки міста Таврійськ, яка разом з 3-річною донькою пішла з дому і не повернулася. За добу поліцейські з’ясували, що жінка з дитиною знаходяться в Луганській області у родичів. Молода мати вийшла на зв'язок і повідомила, що погостить кілька днів і повернеться додому. З жінкою та дитиною все добре.

Загалом, з початку року працівники відділу ювенальної превенції розшукали 370 дітей і повернули батькам чи опікунам, для пошуків 360 дітей поліцейським знадобилася лише доба.