Нацполіція Херсонської області повідомила про злочини та події, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 482 звернення, серед яких 81 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє вдділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 85 адміністративних протоколів, з них 4 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 41-річної мешканки обласного центру. Жінка розповіла, що близько опівночі поверталась додому по вул. Дорофєєва. Перед самим під’їздом невідомий зловмисник вихопив з її рук сумку, в якій знаходились документи та гаманець. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Каланчацьке відділення поліції звернулась 50-річна мешканка с. Бабенівка. Жінка розповіла, що їй на мобільний зателефонував невідомий чоловік та представився працівником банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка жінки заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявниця назвала дані картки, після чого їй надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку зняті 11000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Дніпровського відділення поліції зателефонувала 44-річна жінка. Вона розповіла, що невідомі злодії викрали з її квартири два ноутбуки. За даним фактом проводиться перевірка.