Неповнолітню «Джульєтту» з Херсонщини поліцейські розшукали у місті Кам’янське

5 лет назад 0

17-річна жителька одного з сіл Білозерського району після сварки з мамою пішла з дому ще 11 вересня. Жінка думала, що донька у подруг і скоро повернеться. Коли через дві доби вона не повернулася, мати звернулася в поліцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники відділу ювенальної превенції одразу почали комплекс розшукових заходів: опитали друзів дівчини, перевірили вокзали, опитали водіїв таксі. Вийти на зв'язок з неповнолітньою було неможливо – вона залишила sim-карту мобільного телефона дома. Через три дні проведеної роботи ювенальні поліцейські з’ясували, що нещодавно у дівчини з’явився знайомий з міста Кам’янське, тож поліцейські розпочали пошуки на Дніпропетровщині.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, сьогодні приблизно о 05:00 дівчину виявили вдома у її знайомого в місті Кам’янське. З неповнолітньою було все добре.

Дівчина пояснила, що своєю втечею хотіла покарати матір після сварки, а також ближче познайомитися з новим хлопцем.

Дівчину повернули додому, з нею та її матір’ю провели профілактичну бесіду. Школярка стала 527-ю дитиною, яку з початку року розшукали працівники поліції та повернули додому.