Нетверезі автомобілісти привернув увагу херсонських патрульних

6 лет назад 0

Патрульні продовжують зупиняти водіїв напідпитку — за минулі вихідні патрульні зупинили 13 нетверезих водіїв? — повідомдяє Патрульна поліція Херсона.

Так, вчора близько 2-ї ночі на вулиці Кольцова інспектори помітили автомобіль Rover 75. Водій не ввімкнув відповідний покажчик під час маневру, тож поліцейські його зупинили. Під час спілкування в чоловіка за кермом патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він у встановленому законом порядку відмовився проходити огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці та проїхати до медичного закладу. 

  

Чоловік не мав водійського посвідчення, але надав для перевірки паспорт громадянина Молдови. Інспектори встановили, що він перебуває на території України незаконно. На 37-річного водія склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів) і ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Потім його доправили до Херсонського відділу поліції. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

 

Інший екіпаж на вулиці Острівській сьогодні близько 4-ї ранку помітив автомобіль Kia Magentis. Водій також не скористався покажчика під час маневру. Під час спілкування інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік висловив бажання проїхати до медичного закладу. Однак там він відмовився проходити огляд. На нього склали адмінматеріали за ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Управління патрульної поліції Херсона наголошує! Випив – за кермо не сідай!

за інф. Патрульної поліції Херсона