Нетверезий водій намагався втекти від патрульних

6 лет назад 0

Вчора вранці до патрульних звернувся небайдужий громадянин та повідомив про автомобіль BMW, водій якого агресивно поводився на дорозі та створював загрозу іншим учасникам руху. Інспектори передали колегам орієнтування та вирішили перевірити інформацію.

Зазначений транспортний засіб поліцейські помітили на вулиці Херсонській в Антонівці. Патрульні звернули увагу, що на ньому були відсутні державні номерні знаки. Інспектори вирішили зупинити автомобіль, але водій проігнорував їх вимогу. Він пришвидшився та спробував утекти. За допомогою ще одного екіпажу поліцейські заблокували порушника на вулиці Набережній. Водій полишив свій транспортний засіб та побіг. Патрульні його наздогнали за кілька десятків метрів. Під час спілкування в чоловіка інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. У встановленому законом порядку той відмовився від проходження огляду. Також поліцейські встановили, що 31-річного херсонця позбавлено права керування рішенням суду. Він вже двічі протягом року притягувався до адміністративної відповідальності за керування в нетверезому стані. А автомобіль порушника розшукувався Дніпровським відділом державної виконавчої служби.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ч. 3 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ч. 3 ст. 130 (Третє протягом року керування у стані сп’яніння). Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.