Нові версії подій у дитячому таборі в Лазурному

7 лет назад 0

Сьогодні до чергової частини Скадовського відділення поліції по телефону «102» від поліцейського з управління патрульної поліції в м. Дніпро, який перебуває у відрядженні по забезпеченню охорони публічного порядку на території Скадовського району, надійшло повідомлення про те, що в смт. Лазурне на території однієї з баз відпочинку між ним та трьома чоловіками стався конфлікт. 

На місце події виїхали керівництво Скадовського відділення поліції та слідчо-оперативна група, повідомили у відділі комунікації поліції в Херсонській області.
Патрульний поліцейський розповів, що він після чергування повертався до тимчасового місця мешкання. До нього підійшли троє невідомих чоловіків, які почали чіплятися до нього. Виникла словесна перепалка, чоловіки почали хапати поліцейського за формений одяг і висловлюватись в його адресу нецензурною лайкою. Працівник поліції викликав на допомогу своїх колег. В ході припинення конфлікту поліцейські застосували прийоми рукопашного бою та спецзасоби. Учасники конфлікту на місці оглянуті медпрацівниками. Стан їх здоров'я задовільний.
Інформація зареєстрована в журналі Єдиного обліку. За фактом застосування поліцейськими спецзасобів проводиться перевірка. 

Встановлюються всі обставини події.

Раніше ЗМІ повідомляли про версію подій, яку оприлюдинили учасники АТО. За їх поясненнями, поліцейські напали на інструкторів — атошників , коли ті  займалися з дітьми. 

На думку Наталії Возаловської, керівника центру допомоги учасникам АТО, керівництво поліції Дніпра повинно вибачитися перед херсонськими учасниками АТО, які постраждали. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кто напал на детский лагерь в Лазурном?

З цього приводу Наталя Возаловська у "ФБ" написала: