Олешківські оперативники затримали підозрюваних у крадіжці з магазину

5 лет назад 0

Злочин стався вночі в одному з сіл Олешківського району. У продуктовий магазин через дах проникли зловмисники, вкрали гроші, солодощі, цигарки та картки поповнення рахунку мобільного оператора. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили двох жителів сусіднього села, які намагалися продати картки поповнення мобільного рахунку. Під час перевірки з’ясувалося, що саме ці картки були вкрадені з магазину. Зловмисниками виявилися двоє друзів 18-ти і 19-ти років, один з них притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. За місцем проживання молодиків оперативники вилучили картки поповнення мобільних рахунків.

Зловмисники пояснили, що вночі пішки поверталися з гостей у рідне село. Дорогою побачили новий магазин і вирішили його обікрасти. Спочатку вони намагалися зламати ролети, але у них нічого не вийшло. Тоді вони вилізли на дах і знайшли отвір, через який проникли в магазин. Забравши товар, вони повернулися додому. Гроші витратили, солодощі з’їли самі та пригостили знайомих дівчат, а картки планували продати.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).