Оперативники затримали вуличного грабіжника

5 лет назад 0

Злочин стався у місті Каховка неподалік від будинку потерпілої. 60-річна жінка поверталася додому, коли раптом до неї підбіг невідомий і вихопив з рук пакет, де лежав гаманець з грошима.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію. Працівники поліції вислухали жертву, яка описала прикмети зловмисника та вказала напрямок, у якому він втік. Оперативники відпрацювали територію та перевірили раніше судимих за подібні злочини.

Як повідомив начальник сектора кримінальної поліції Каховського відділу поліції Євген Проценко, під підозру потрапив 31-річний житель міста. Потерпіла упізнала його. Зловмисник пояснив, що запримітив потенційну жертву ще в аптеці. Він побачив, як жінка розрахувалася за ліки і поклала гаманець з грошима в пакет. Чоловік слідкував за нею від самої аптеки і здійснив грабіж, коли жертва була у малолюдному місці. Гроші він втратив, а гаманець викинув у смітник.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику може загрожувати штраф, громадські або виправні роботи, арешт або позбавлення волі до 4-х років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області