Пенсіонер засуджений на 8 років ув’язнення за вбивство знайомої

5 лет назад 0

Злочин стався у дачному кооперативі Білозерського району в грудні минулого року. В поліцію зателефонував чоловік та повідомив, що вночі у дачному будинку вбив свою знайому, про скоєне щиро жалкує.

Під час огляду місця події в кімнаті будинку поліцейські виявили тіло 40-річної жінки. За висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілої настала в результаті черепно-мозкової травми, також у неї були переламані всі ребра.

58-річний раніше судимий зловмисник пояснив, що потерпіла була його сусідкою по дачі і того дня вони домовилися разом відпочити на дачі. Після вживання спиртних напоїв серед ночі між ними виникла сварка, нібито жінка відмовила господарю в інтимних стосунках. Образившись, чоловік вдарив жінку м’ясорубкою по голові та ліг спати. Прокинувшись, побачив подругу мертвою та зателефонував до поліції.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Згідно з вироком суду чоловіка визнано винним у інкримінованому йому злочині та призначене покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області